Stav objednávky
Informace
Zákaznická linka
+420272071200

Cestuj s CEWE po Česku

Cestuj, foť a vyhraj

Využijte příležitost a zapojte se od 1. 8. do 30. 9. 2021 do naší letní soutěže Cestuj s CEWE. Cestujete s rodinou, dětmi nebo kamarády? Plánujete výlet do hor, chcete objevovat krásy Česka, zažít jedinečná romantická místa v naší krajině nebo jednoduše rádi poznáváte česká města a kulturu? Určitě si s sebou vezměte fotoaparát a zvěčněte svá letní dobrodružství. Své fotografie nezapomeňte přihlásit do soutěže, ve které můžete hrát o ceny v hodnotě až 50.000 Kč.

Zapojte se do soutěže Cestujte s CEWE

Poukaz v hodnotě 35.000 Kč na dovolenou dle vlastního výběru od cestovní kanceláře Invia

2 vstupenky na Český mejdan s Impulsem, který se koná 21. 10. 2023 v O2 aréně

Fotoaparát Nikon Z30 + objektiv Z DX 16-50mm VR

Poukaz na CEWE fotoprodukty v hodnotě 800 Kč

Cestujte s námi po Česku

Vyrazte a objevujte Česko společně s námi. Přinášíme vám tipy na výlety do všech koutů naší krásné krajiny. Jste připravení?

Tipy ze světa fototechniky

Hledáte ten správný fotoaparát na letní dobrodružství, nebo tipy na focení? Poradíme vám, jak na to.

Fotoaparáty jako stvořené pro letní dny

Léto a s ním čas výletů a dovolených je za dveřmi. Věříme, že si horké letní dny užíváte, jak se patří. A jestli právě plánujete svou letošní dovolenou, určitě nezapomeňte na fotoaparát!

Fotografování pod vodní hladinou

Pro mnohé je ležení na pláži, ať už na dovolené nebo přes víkend, ztracený čas. Jasně, je potřeba si oddechnout, ale když už jsme u vody, je zajímavější vzít fotoaparát a jít prozkoumat něco nového, neobjeveného.

Výběr fotoaparátu: zrcadlovka nebo bezzrcadlovka?

Výběr systémového fotoaparátu se nevyplácí podceňovat, jelikož je na něj navázáno příslušenství, mezi kterým hraje hlavní roli plejáda nabízených objektivů (nativní, od dalších výrobců).

Jak nastavit fotoaparát krok za krokem

Nastavení fotoaparátu před jeho exponováním patří k základním rutinám všech fotografů. Přinášíme vám komplexní přehled základních možností pro efektivní nastavení foťáku.

Jak vybrat objektiv pro focení krajiny

Focení krajiny je z pohledu nároků na rozpočet velmi variabilní záležitostí a je otevřeno v tomto ohledu širokému spektru uživatelů. Ceny objektivů vhodných na focení krajiny začínají velmi nízko...

Jak vybrat objektiv pro focení zvířat

Fotografování zvířat je velice populární, ale ne úplně jednoduché. Budete se muset obrnit trpělivostí a také adekvátně „vyzbrojit“ fotografickou technikou.

Vaše cesty v CEWE FOTOKNIZE

Projděte si fotografie ze svých cest a vystavte si je v CEWE FOTOKNIZE, abyste vše mohli prožívat znovu a znovu, stránku po stránce. Podělte se o své zážitky s rodinou nebo přáteli.

Ostatní produkty

Kvalitní fototechnika od CEWE FOTOLAB

Objevte všechny výhody kvalitní a špičkové fototechniky. Vyberte si z bohaté nabídky a zachyťte každý okamžik. Nabízíme prvotřídní vybavení nejen pro profesionální fotografy, ale i pro začínající nadšence.

Vytiskněte si CEWE foto ihned na počkání nebo z pohodlí domova

Partneři

Cestujte s námi po Česku, foťte a vyhrajte zajímavé ceny

Inspirujte se našimi tipy na výlety a vyrazte objevovat Česko s námi. Podělíme se s vámi o výlety a fotolokace v ČR, nejkrásnější místa v Česku a na Moravě, výhledy z hor nebo vám poradíme, jak na focení zvířat nejen v ZOO. Přidali jsme i pár tipů ze světa fototechniky např. jak najít správný fotoaparát na letní dobrodružství a poté vše uchovat v CEWE FOTOKNIZE.

Cestujte s námi, foťte a vyhrajte v naší letní soutěži třeba fotoaparát Nikon Z50 v hodnotě 32.490 Kč či dalekohled Nikon PROSTAFF 7S v hodnotě 4.990 Kč, víkendový pobyt v hotelu Monínec, poukaz na CEWE fotoprodukty nebo do půjčovny fototechniky. Příležitost zapojit se do soutěže máte skoro celé léto od 1. 8. do 30. 9. 2021.